اسپیرولینای سودمند:

مطالعات نشان می دهد که این نوع جلبک که بزودی شهرت جهانی بیشتری را بدست می آورد؛

چیزی فراتر از تصور سودمندی خود را به بشریت ثابت خواهد کرد.

اکنون مزایایی که در تحقیقات دانشمندان زیادی بدست آمده است شرح خواهیم داد.

اسپیرولینا دارای خواص فراوانی است:

  • این نوع مکمل مزایای بهداشتی و درمانی را شامل می شود.
  • سبب افزایش سریع انرژی در بدن خواهد شد
  • باعث کاهش خستگی در بدن و بهبود میزان استقامت بدن میشود
  • سیستم ایمنی بدن را بهبود می بخشد
  • این نوع جلبک شگفت انگیز غذایی تاثیر بسیار مثبتی بر روی قلب، کبد و کلیه می گذارد.
  • یک پاک کننده قوی که سموم بدن را دفع می کند و اکسیژن دهنده خون است.
  • اسپیرولینا همچنین یک مهار کننده طبیعی اشتها است
  • به بهبود سیستم گوارش بدن کمک می کند.
  • دارای خواص آنتی اکسیدانی بسیار قوی است
  • به تعادل PH بدن کمک می کند و در نتیجه باعث کاهش التهاب در بدن می شود.

کاربرد جلبک اسپیرولینا در لوازم آرایشی و بهداشتی

در حال حاضر، محصولات متنوعي بر پايه مواد مشتق شده از دريا براي مقاصد مختلف به بازار عرضه شده اند. اين مواد، داراي خواص گوناگوني ازجمله خاصيت ضد پيري، سفيدكنندگي و مرطوب كنندگي پوست، مکمل های غذایی ، درمان اختلالات پوست و مو و فيلتر كننده اشعه ماوراءبنفش هستند

امروزه استخراج تركيبات جلبكي جاذب اشعة ماوراءبنفش و استفاده از آنها در فرمولاسيون كرمهاي ضد آفتاب، ژل، لوسيون و نيز مقابله با چروك پوست و بازسازي آن بسيار حائز اهميت است.

جلبک‌ها گروهی از موجودات هستند که همانند گیاهان از نور خورشید، آب و دی‌ اکسید کربن، مواد مختلفی را می‌سازند و در اصطلاح علمی به آن‌ها فتوتروف می‌گویند. این موجودات برخلاف گیاهان ساختارهای بافتی و تمایز یافته پیشرفته نداشته و از انواع تک سلولی با اندازه چند میکرومتر تا انواع پرسلولی تا اندازه بیش از 50 متر متغیرند.

جلبک‌ها فاقد بافت‌های حقیقی همچون ریشه، برگ و ساقه هستند و آنچه در علف‌های دریایی دیده می‌شود در حقیقت شبه برگ، شبه ریشه و شبه ساقه است که ازنظر ساختار بافتی اندام‌های حقیقی به‌حساب نمی‌آیند.

تخمین زده می‌شود که بیش از 300 هزار سویه جلبک در جهان وجود دارد اما از این تعداد سویه‌های کمی جداسازی و شناسایی شده است و میزان سویه‌های شناسایی شده به بیش از 10 هزار سویه نمی‌رسد. جلبک‌ها به دلیل ساختاری ساده و قابلیت استفاده از منابع مختلف جهت رشد و تکثیر اهمیت به‌سزایی یافته‌اند. این موجودات می‌توانند مواد مختلف شامل متابولیت‌های اولیه و متابولیت‌های ثانویه را به میزان زیاد تولید و در خود ذخیره نمایند.

میزان ذخایر این مواد در جلبک‌ها به‌طور شگفت انگیزی زیاد است. برای مثال یک جلبک می‌تواند گاهی تا بیش از 90 درصد حجم سلولی خود را از روغن و چربی پر نماید این در حالی است که میزان روغن در دانه‌های روغنی بسیار کمتر از این مقدار است.

پوست ما به مواد مغذی جلبک دریایی مانند بتا-کاروتن ، پتاسیم، روی و ید نیاز دارد. برخی از صاحبان کمپانی‌های لوازم بهداشتی می‌گویند: «از آنجا که جلبک‌های دریایی سیستم تغذیه‌ی ریشه‌ای ندارند، مواد مغذی را مستقیم از اقیانوس می‌گیرند و به همین دلیل این مواد مغذی بسیار قوی‌تر از موادی هستند که از گیاهان زمینی و ریشه‌دار گرفته می‌شوند

نتایج

0%
بازخورد مثبت

سایر پروژه های خلاقانه

تصفیه هوای بیولوژیک

محیط کشت

محیط کشت
keyboard_arrow_up
enemad-logo